گوناگون

لیست اسباب کشی که حتما باید بدانید

خیلی از ما جمع‌آوری وسایل در اسباب کشی را بر اساس تجربه‌ی خودمان یا اطرافیانمان انجام می‌دهیم اما اگر از نکات بسته بندی و جابجایی وسایل اطلاع داشته باشیم و کمی خلاقیت در اسباب کشی بکار ببریم، بخش زیادی از کارمان ساده‌تر می‌شود. در این مطلب می‌خواهیم به نکات کاربردی برای بسته بندی وسایل مختلف اشاره کنیم.

نکات و ایده برای اسباب کشی، بسته بندی و جابجایی وسایل خانه

مبلمان

سؤالات زیادی در مورد بسته بندی و جابجایی مبلمان وجود دارد که اغلب موقع اسباب کشی به ذهنمان می‌رسد. سؤالاتی مثل این‌که چطور مبلمانمان را جابجا کنیم تا نه دیوارها آسیب ببینند و نه مبلمان. از آن‌جایی که مبلمان یکی از وسایل بزرگ خانه است، کم‌تر پیش می‌آید به بسته‌بندی‌اش فکر کنیم. اما آیا برای این کار روش‌های مناسبی وجود دارد؟ در لابی بمانید تا با هم درباره‌ی روش‌های کاربردی جابجایی مبلمان در اسباب کشی بیشتر صحبت کنیم.

برای بسته بندی و جابجایی مبلمان چه وسایلی لازم داریم؟

برای بسته بندی مبلمان به سلفون، کارتن‌های چندلایه، نایلون‌های حباب‌دار، روزنامه یا کاغذ، شمع مومی یا چسبی که به مبلمان آسیب نزند و به راحتی قابل پاک شدن باشد، چسب کاغذی، کش یا طناب، فوم یا موکت در اندازه‌های کوچک ( مثلاً کمی بیشتر از کف دست) و پارچه یا پتو در ابعاد بزرگ نیاز داریم.

وسایل بسته بندی و جابجایی مبلمان را از کجا تهیه کنیم؟

بیشتر مغازه‌های ابزارفروشی یا وسایل ساختمانی این وسایل را می‌فروشند. یک راه دیگر فروشگاه‌های آنلاین فروش محصولات اسباب کشی هستند. بعضی شرکت‌های اسباب کشی هم این وسایل را اجاره می‌دهند.

از هر وسیله چطور و برای چه کاری استفاده کنیم؟

سلفون

اگر از سلفون به عنوان تنها ابزار بسته بندی مبلمان استفاده کنیم، فقط از کثیف شدن مبل جلوگیری کرده‌ایم. در واقع همچنان احتمال پارگی، سوراخ شدن و خراشیده شدن مبلمان وجود دارد.
حالت بهتر این است که ابتدا مبلمان را به طور کامل با کارتن‌های چندلایه و نایلون‌های حباب‌دار بسته بندی کنیم و نهایتاً برای ثابت کردن بسته بندی از سلفون استفاده کنیم.

کارتن اسباب کشی چندلایه

این کارتن‌ها با تعداد لایه‌های متفاوت در بازار موجودند. هرچقدر تعداد لایه بیشتر باشد امکان آسیب دیدن مبلمان کم‌تر است، اما باعث حجیم شدن و در نتیجه سخت شدن اثاث کشی می‌شود. بهتر است تمام قسمت‌های مبلمان با این کارتن‌ها پوشیده شود، اما اگر هزینه‌ی آن زیاد شد، پوشاندن قسمت‌های چوبی، قسمت‌های تیز و پایه‌ها کافی است. البته در صورتی که از بیمه اسباب کشی استفاده کنیم کمتر نگران هزینه های ناشی از خرابی و صدمه دیدن وسایل خواهیم بود و با این که قیمت اسباب کشی را بالا می برد اما با خیال راحت اثاث کشی میکنیم.

نایلون‌های حباب‌دار

پس از بسته بندی مبلمان با کارتن اسباب کشی چندلایه، از نایلون‌های حباب‌دار استفاده می‌کنیم. استفاده از نایلون‌های حباب‌دار در مواردی که مبلمان را به طور کامل با کارتن چندلایه بسته بندی نکرده‌ایم، باعث محافظت از قسمت‌های پارچه‌ای، چرمی و.. می‌شود. البته دلیل دیگر استفاده از نایلون‌های حباب‌دار، جلوگیری از زخمی شدن دیوارها موقع جابجایی مبلمان است.

روزنامه و کاغذ

برای پوشاندن قسمت‌های چوبی مسطح مبلمان یا شیشه‌ی میزها، می‌توانیم از روزنامه و کاغذ استفاده کنیم. البته بهتر است که در صورت روشن بودن رنگ چوب از روزنامه استفاده نکنیم. چون ممکن است که بر اثر برخورد با عرق دست رنگ خود را به چوب پس بدهد.

شمع مومی، فوم یا موکت در اندازه‌ی کوچک

قبل از بسته بندی و جابجایی مبلمان از این وسایل برای پوشاندن قسمت‌های تیز یا پایه‌ها استفاده می‌کنیم. اگر این کار را نکنیم ممکن است این قسمت‌ها باعث سوراخ یا پاره‌ شدن بسته بندی شوند.

چسب کاغذی، کش یا طناب

در مرحله‌ی آخر از این وسایل برای محکم کردن کارتن اسباب کشی استفاده می‌کنیم. این کار مانع از باز شدن بسته بندی حین جابجایی مبلمان می‌شود.

پارچه یا پتو در ابعاد بزرگ

در صورتی که به هر دلیل نتوانستیم از کارتن‌های چندلایه استفاده کنیم، پارچه‌های ضخیم و پتو گزینه‌ی مناسبی برای بسته بندی هستند.

در بسته بندی مبلمان دقت کنیم که حتماً قسمتی از پوشش باز باشد یا اگر نیست، روی آن سوراخ‌هایی ایجاد کنیم. دلیل این کار این است که مبلمان از این طریق هوا بخورد و عرق نکند (عرق کردن موجب کثیف شدن و پوسیدگی مبلمان می‌شود).

در اثاث کشی به چه شیوه‌ای مبلمان را بسته بندی کنیم؟

اگر از کارتن‌های اسباب کشی چند لایه استفاده می‌کنیم، بهتر است بدانیم این کارتن‌ها در ابعاد مختلف تولید می‌شوند. پس می‌توانیم سایز متناسب با اندازه‌ی مبلمانمان را تهیه کنیم و مبلمان را درون آن قرار دهیم (اگر به صورت جعبه‌‌ی آماده نبود، کارتن را به صورت رول دور وسیله بپیچیم) و سپس با کش، بسته بندی را محکم کنیم. اگر از پارچه یا پتو استفاده می‌کنیم، می‌توانیم به شیوه‌ی قنداقی عمل کنیم. یعنی پارچه یا پتو را روی زمین پهن می‌کنیم، وسیله را وسط آن قرار می‌دهیم، یک گوشه‌ی پارچه یا پتو را روی آن می‌کشیم، دو گوشه‌ی مقابل را روی هم می‌اندازیم و بعد باقیمانده‌ پارچه یا پتو را به شکل رول دور وسیله می‌پیچیم. نهایتاً بسته بندی را با کش یا بند محکم می‌کنیم.

لازم است قسمت‌های مختلف مبلمان را برای بسته بندی و جابجایی جدا کنیم؟

بهتر است که تا حد ممکن قسمت‌های جداشدنی مبلمان را جدا کنیم. با این کار هم بسته بندی و هم جابجایی مبلمان آسان می‌شود. اما یادمان باشد که برای این که جای دقیق هر قسمت و شیوه‌ی اتصال آن را فراموش نکنیم، بهتر است قبل از جدا کردن از آن قسمت عکس بگیریم و محل آن را با یک برچسب یا ضربدر مشخص کنیم. علاوه‌ بر این، از هر قسمتی که جدا می‌کنیم یادداشت‌برداری کنیم. تعداد پیچ‌ها و قطعات را حتماً یادداشت کنیم و آن‌ها را در یک بسته‌بندی جدا قرار دهیم.
دقت کنیم که اگر مبلمان ما رنگ شده به هیچ‌وجه روی قسمت‌های رنگ شده چسب نزنیم. چون موقع کندن چسب، رنگ مبلمان را با خود بلند می‌کند.

چه نکاتی را برای بسته بندی و جابجایی مبلمان و چیدن آن‌ها در کامیون حمل بار رعایت کنیم؟

اولین نکته این است که حتماً باید از قبل، ابعاد در ورودی، راه‌پله، و آسانسور خانه‌ی فعلی و خانه‌ی جدید را اندازه بگیریم و با ابعاد مبلمان مقایسه کنیم. در صورتی که این ابعاد با هم متناسب نبودند، باید برای آن فکری کنیم. مثلاً این که اگر امکان استفاده از آسانسور نبود یا راه‌پله‌ها باریک بودند، کارگر اضافه برای جابجایی درخواست کنیم.
نکته‌ی دوم این که در کنج‌های راه‌پله، و به هنگام چرخش، و هم‌چنین موقع گذشتن از درها، داخل مبلمان را به سمتی که فضای کمتری دارد بچرخانیم و از تورفتگی مبل برای حل مشکل کمبود فضا استفاده کنیم. با این کار احتمال برخورد با دیوار و آسیب دیدن وسیله هم کم می‌شود.
نکته‌‎ی آخر مربوط به چیدمان مبلمان در کامیون حمل بار است. در هنگام بار زدن اثاثیه، از وسایل بزرگ شروع کنیم و مبل‌ها را در قسمت انتهایی و به شکل برعکس (سر و ته) روی هم بگذاریم.
با رعایت نکته‌هایی که با هم مرور کردیم، جابجایی مبلمان نه باعث آسیب به مبل‌ها می‌شود و نه ضربه‌ای به در و دیوار وارد می‌کند. تنها چیزی که لازم داریم وسایل بسته‌بندی مبلمان است با چاشنی دقت، صبر و حوصله!

برای اثاث کشی مبلمان می‌توانیم از کارتن‌های چند لایه که در ابعاد مختلف تولید می‌شوند استفاده کنیم. باید کارتن متناسب با سایز مبلمانمان را از فروشگاه‌های مربوطه تهیه کنیم. اگر موفق به تهیه‌ی کارتن‌های آماده نشدیم می‌توانیم از کارتن‌های معمولی را به صورت رولی دور وسیله بپیچیم و بسته بندی را با کش محکم کنیم.اگر هم از پارچه یا پتو استفاده می‌کنیم، باید مبلمان را درون پارچه قرار داده و به شیوه‌ی قنداقی بسته بندی کنیم.

بسته بندی و جابجایی یخچال

جابجایی یخچال و فریزر، یکی از قسمت‌های تقریباً سخت اسباب کشی است. چون یخچال و فریزر، وسایلی بزرگ، سنگین‌ و تقریباً یکپارچه‌اند و به غیر از درها، سایر بخش‌هایشان قابل‌جداشدن نیست. از طرف دیگر آسیب‌پذیر بودن محفظه‌ی خنک‌کننده، لوله‌کشی، و سایر اجزای آن‌ها، جابجایی این وسایل را سخت‌تر می‌کند.
با وجود این، اگر اصول جابجایی یخچال را بدانیم و کلیه‌ی نکات مهم در این مورد را رعایت کنیم، به راحتی می‌توانیم از پس بسته بندی و جابجایی این وسایل برآییم.

مراحل بسته بندی و جابجایی یخچال در اسباب کشی

اگر جابجایی یخچال را به سه مرحله‌ی قبل از جابجایی، حین جابجایی، و بعد از جابجایی تقسیم کنیم، کارمان منظم‌تر پیش خواهد رفت. در لابی بمانید تا اصول و نکات مربوط به هر مرحله را با هم مرور کنیم.

مرحله اول: قبل از جابجایی یخچال

اولین کاری که باید در این مرحله انجام دهیم، خارج کردن تمام محتویات یخچال و فریزر است. بهترین حالت این است که از چند هفته قبل، با یک برنامه‌ریزی درست، تا حد امکان وسایل موجود در یخچال و فریزر را مصرف کنیم و خرید مواد غذایی جدید را به بعد از اثاث کشی موکول کنیم. در هر صورت اگر موفق به این‌ کار نشدیم، می‌توانیم وسایل باقی‌مانده در یخچال یا فریزر را به همراه مقدار زیادی یخ، درون یخچال‌های یونولیتی مسافرتی یا کلمن بگذاریم. یک راه دیگر هم این است که با اقوام یا دوستانی که خانه‌شان نزدیک منزل جدید ما است هماهنگ کنیم تا برای مدت کوتاهی وسایل ما را در یخچال و فریزرشان نگهداری کنند.

پس از تخلیه‌ی کامل یخچال و فریزر، آن‌ها را از برق می‌کشیم. ابتدا برفک‌های موجود را تمیز می‌کنیم. دقت کنیم که تمیز کردن برفک‌ها باید حداقل ۶ ساعت قبل از جابجایی یخچال انجام شود. بعد از آن طبقه‌ها، سینی‌ها، و همه‌ی بخش‌های داخلی یخچال و فریزر را جدا کرده و به طور جداگانه بسته‌بندی می‌کنیم. برای این کار می‌توانیم از حوله یا روزنامه استفاده کنیم. اگر یخچال یخ‌ساز دارد، حتماً یخ‌ساز را از منبع آب جدا می‌کنیم.

آخر از همه درهای یخچال را با طناب می‌بندیم. اگر یخچال دودر است، حتماً هر دو در را با هم می‌بندیم. در مورد یخچال‌های ساید‌بای‌ساید بهتر است که درها و قسمت‌های جداشدنی را جدا کنیم.
نهایتاً دوشاخه‌ی آن را با یک پارچه‌ی ضخیم یا نایلون یونولیتی می‌پوشانیم تا در طول جابجایی یخچال آسیب نبیند.

مرحله دوم: حین جابجایی یخچال

بهترین روش برای جابجایی یخچال استفاده از چرخ‌دستی است. چرخ‌دستی‌ها در اندازه‌های متفاوت موجودند و ما می‌توانیم آن‌ها را از شرکت‌های اسباب کشی، یا بعضی مغازه‌های محل اجاره کنیم. دقت کنیم که برای جابجایی یخچال با چرخ‌دستی حتماً به کمربندی (یا تسمه) با سایز مناسب احتیاج داریم تا یخچال روی چرخ‌دستی ثابت بماند.

یخچال را باید به صورت مایل و کمی کج جابجا کنیم. دقت کنیم که تا حد امکان نباید یخچال را به پشت یا پهلو حرکت دهیم، یا داخل کامیون قرار دهیم. دلیل این موضوع این است که با این کار روغن کمپرسور نشت کرده، و وقتی دوباره یخچال را به شکل ایستاده قرار می‌دهیم، روغن باقی‌مانده در لوله‌ها مانع از کارکرد درست یخچال می‌شود.

موقع حرکت دادن چرخ‌دستی (به خصوص در راه‌پله‌ها و زمان منتقل کردن یخچال به کامیون) چرخ‌دستی را برعکس جابجا کنیم. بهتر است که در حمل چرخ‌دستی در راه‌پله ۳ نفر کمک کنند. دو نفر در قسمت پایین چرخ‌دستی، و یک نفر در قسمت بالا برای هدایت چرخ‌دستی.
اگر به دلیل باریک بودن راه‌پله‌ها امکان استفاده از چرخ‌دستی را نداشتیم، باید دو یا سه نیروی خدماتی اضافی (بسته به تعداد طبقات) استخدام کنیم. هزینه‌ی مربوط به حمل وسایل اضافه بر بار مثل یخچال سایدبای ساید، جداگانه حساب می‌شود. قبلاً درباره‌ هزینه اسباب کشی به طور مفصل صحبت کرده‌ایم که خواندن مطلب آن خالی از لطف نیست.

مرحله سوم: بعد از جابجایی یخچال

در خانه‌ی جدید، یخچال را در محل موردنظر و با چند سانت فاصله از دیوار قرار می‌دهیم تا پشت آن هوا بخورد. بعد از آن باید حداقل ۳ ساعت صبر کرده و بعد یخچال را به برق بزنیم تا مایع خنک‌کننده‌ی درون لوله‌ها سر جایش برگردد.
اگر به هر دلیلی در مرحله‌ی دوم، مجبور شدیم یخچال را به پشت یا پهلو جابجا کنیم، باید بعد از قرار دادن یخچال در خانه‌ی جدید، حداقل ۲۴ ساعت صبر کرده و بعد یخچال را به برق بزنیم.
قبل از به برق زدن یخچال بهتر است دفترچه راهنمای آن را مطالعه کنیم تا اگر نکته‌ی خاصی در رابطه با راه‎اندازی مجدد دستگاه وجود دارد از آن مطلع شویم. تا حد امکان سعی کنیم که یخچال را به سه‌راهی که وسایل دیگری هم به آن وصل هستند، متصل نکنیم و از محافظ برای یخچال‌ها استفاده کنیم.

بعد از اتصال به برق، یخچال بلافاصله به دمای خنک‌کننده نمی‌رسد و این زمان ممکن است تا ۷۲ ساعت طول بکشد. اگر بعد از گذشت ۷۲ ساعت یخچال به دمای خنک‌کننده نرسید، باید با نمایندگی یا مراکز تخصصی تعمیر یخچال تماس بگیریم و موضوع را مطرح کنیم.
به طور کلی بهتر است که جابجایی یخچال را با صرف زمان و دقت کافی انجام دهیم. با این کار خیالمان راحت خواهد بود که بعد از اثاث کشی دچار مشکل خاصی نمی‌شویم و یخچال و فریزر ما به خوبی روز اول کار خواهند کرد.

بسته بندی و جابجایی یخچال حتماً باید به صورت مایل و کمی کج انجام شود. دقت کنیم که به هیچ عنوان نباید یخچال را به پشت یا پهلو جابجا کرد، چون ممکن است با این کار روغن کمپرسور نشت کند. در این صورت زمانی که یخچال را به حالت ایستاده برمی‌گردانیم روغن باقی مانده در لوله‌ها مانع از درست کار کردن یخچال می‎‌شود.

بسته بندی و جابجایی ماشین لباسشویی

مهم‌ترین نکته در بسته بندی و جابجایی ماشین لباسشویی باز کردن پیچ‌های پشت آن است. این پیچ‌ها در طول جابجایی درام ماشین را به صورت ثابت سرجای خود نگه می‌دارند. در صورت فراموش کردن این بخش درام ماشین از حالت تعادلی خود خارج شده و خیلی وقت‌ها تعمیر کردن آن ممکن نیست.

اجاق‌گاز

یکی از مهم‌ترین قسمت‌های هر اثاث کشی جابجایی و نصب اجاق گاز است. با توجه به این که اجاق گاز وسیله‌ای سنگین و حساس است بهتر است در جابجایی و نصب و آن دقت زیادی داشته باشیم. اهمیت اجاق گاز در حساسیت بالا، آسیب‌پذیری و هم‌چنین هزینه‌ی نسبتاً بالای آن است.
در این مطلب به جزئیات و ریزه‌کاری‌های مربوط به جابجایی و نصب اجاق گاز می‌پردازیم.

بسته بندی و جابجایی اجاق گاز

قبل از جابجایی و نصب اجاق گاز
  1. ابتدا تمام قسمت‌های جداشدنی اجاق گاز، مثل مشعل‌ها و شعله‌پخش کن را جدا می‌کنیم. اگر اجاق گاز ما فردار بود، سینی‌های داخل گاز را یا در می‌آوریم و یا در پایین‌ترین طبقه‌ی فر قرارداده و با چسب کاغذی محل قرارگیری آن‌ها را محکم می‌کنیم. دقت کنیم که هیچ وسیله‌ی اضافی در قسمت فر باقی نماند.
  2. فویل روی گاز را برداشته و سطح گاز، اطراف شعله‌ها و بدنه‌ی بیرونی اجاق را تمیز می‌کنیم. برای این‌کار می‌توانیم از یک خمیر ساده که با کمی جوش‌شیرین و آب ولرم تهیه شده استفاده کنیم. این خمیر را روی قسمت‌های مختلف مالیده و می‌گذاریم چند ساعت بماند. بعد با یک دستمال نم‌دار آن را پاک می‌کنیم.
  3. شیر گاز را بسته و شلنگ‌های اجاق را جدا می‌کنیم. بهتر است شلنگ‌های گاز و سیم برق آن را با چسب کاغذی به پشت اجاق گاز بچسبانیم.
  4. در صورتی که در شیشه‌ای روی گاز و در شیشه‎ای فر قابل جدا کردن باشد، آن‌ها را جدا می‌کنیم و لای پتو یا پلاستیک حباب‌دار می‌پیچیم. در غیر این صورت بعد از جدا کردن سایر قسمت‌ها در را بسته و با چسب کاغذی آن را ثابت می‌کنیم. سپس روی آن را با پتو یا پلاستیک حباب‌دار می‌پوشانیم و با بند یا طناب محکم می‌کنیم.
  5. اگر کارتن اجاق گاز را از قبل نگه داشته بودیم از کارتن خودش و در غیر این صورت از کارتن‌های اسباب کشی چند لایه برای بسته‌بندی و جابجایی اجاق گاز استفاده می‌کنیم.
  6. بهتر است اجاق گاز را فقط به شکل افقی جابجا کنیم تا به قسمت‌های مختلف آن آسیبی وارد نشود.
بعد از بسته بندی و جابجایی اجاق گاز
  1. اجاق گاز را باید در فاصله‌ی حداقل ۵ سانتی‌متری از دیوار عقبی و حداقل ۱۰ سانتی‌متر از دیوار کناری قرار دهیم. باید مطمئن شویم جنس کابینت‌های کناری از مواد غیرقابل اشتعال باشد.
  2. بعد از قراردادن قسمت‌های مختلف در سر جای خودشان و وصل کردن شلنگ گاز باید مطمئن شویم که شلنگ نشتی گاز نداشته باشد. برای این کار می‌توانیم از تست کف صابون یا تست کبریت استفاده کنیم. یعنی در اطراف شیر گاز کمی کف صابون قرار دهیم. در هر قسمتی که حباب‌ها به حرکت درآیند نشتی گاز وجود دارد.
  3. پایه‌های اجاق گاز باید به شکلی تنظیم شود تا اجاق به هیچ عنوان شیب نداشته باشد. وجود شیب باعث متمایل شدن شعله و یا حتی لق بودن جای وسایل روی گاز می‌شود. بنابراین برای جلوگیری از خطرات احتمالی این قسمت را جدی بگیریم.
  4. به هیچ عنوان سیم کشی ساختمان برای اجاق گاز را به پریزی که بالای اجاق قرار دارد وصل نکنیم چون باعث آتش‌سوزی می‌شود.
  5. از آنجایی که قدرت شعله‌ی اجاق گاز به فشار گاز خانه و منطقه وابسته است تنظیم شعله کار دشواری است و بهتر است به یک نیروی متخصص سپرده شود.

مسطح بودن محل قرار گرفتن اجاق‌گاز بسیار مهم است. اگر محل قرارگیری اجاق‌گاز شیب داشته باشد، می‌تواند باعث متمایل شدن شعله‌ی اجاق و آتش سوزی شود. علاوه براین امکان سقوط وسایل از روی اجاق‌گاز وجود دارد. بنابراین بهتر است با تنظیم سطح قرارگیری اجاق، از خطرات احتمالی جلوگیری کنیم.

تشک

روش مناسب برای بسته بندی و جابجایی تشک این است که آن را به صورت عمودی روی زمین قرار دهیم، و و دو نفر دو طرف آن را از قسمت زیرین گرفته و بلند کنند. یادمان باشد که حمل تشک به صورت افقی روش مناسب نیست چون باعث خم شدن تشک و شکستن آن از قسمت میانی می‌شود. در قسمت‌هایی از مسیر که مانع وجود ندارد می‌توانیم تشک را روی زمین سر بدهیم.

مایکروفر

بسته بندی و جابجایی مایکروفر

قبل از جابجایی و نصب مایکروفر
  • ابتدا دستگاه را از برق می‌کشیم.
  • سینی شیشه‌ی کف مایکروفر را بیرون آورده و بعد از تمیز کردن با یک دستمال نم‌دار تمیز (یا همان خمیر جوش‌شیرین) آن را درون یک پارچه یا روزنامه می‌پیچیم تا به طور جدا در بسته‌بندی مایکروفر قرار دهیم.
  • داخل و خارج مایکروفر را تمیز کرده و بعد از بستن، در آن را با چسب کاغذی محکم می‌کنیم.
  • سیم مایکروفر را جمع کرده و با چسب کاغذی می‌بندیم.
  • اگر کارتن مایکروفر را از قبل نگه داشته‌ایم از همان استفاده می‌کنیم و در غیر این صورت از کارتن‌های چندلایه یا پلاستیک حباب‌دار برای بسته بسته‌بندی استفاده می‌کنیم.
بعد از بسته بندی و جابجایی مایکروفر
  • مایکروفر را در محل مشخص شده برای آن قرار می‌دهیم.
  • مایکروفر را در فاصله‌ی حداقل ۱۰ سانتی‌متری از دیوار پشتی قرار می‌دهیم و مطمئن می‌شویم کابینت زیر آن به اندازه‌ی کافی محکم باشد.
  • دریچه‌ی خروج هوا در پشت دستگاه را چک ‌می‌کنیم که سالم بوده و مسدود نباشد.
  • دستگاه را به برق می‌زنیم و روشن می‌کنیم.

نکات مربوط به جابجایی و نصب مایکروفر در ظاهر به نظر ساده و بدیهی می‌رسند. اما یادمان باشد که در میان استرس و وقت کم روزهای اسباب ‌کشی ممکن است این نکات ساده را فراموش کنیم. بنابراین اگر به هر دلیل تصمیم گرفتیم برای بسته بندی و جابجایی مایکروفر از نیروهای خدماتی متخصص و شرکت‌های اسباب کمک نگیریم، نکات بالا می‌توانند کمکمان کنند.

لباس

برای این که نگران چروک شدن لباس‌ها نباشیم می‌توانیم از کارتن‌های رگال‌دار استفاده کنیم. داخل بسته بندی این کارتن‌ها یک رگال وجود دارد و ما می‌توانیم لباس‌هایمان را همراه با هنگر آن‌ها به این رگال آویزان کنیم.

ظروف شکستنی

روش درست بسته بندی و جابجایی ظروف با کاغذ یا روزنامه این است که ظرف را یک گوشه‌ی کاغذ یا روزنامه قرار داده، گوشه‌های دیگر را روی آن جمع کنیم و سپس درون کارتن اسباب کشی قرار دهیم. با این کار احتمال باز شدن بسته بندی در حین اثاث کشی کم می‌شود.

از جمله نکات بسته بندی وسایل شکستنی این است که بعد از بیرون آوردن آن‌ها از داخل روزنامه یا کاغذ بسته بندی باید آن‌ها را بشوییم. جوهر موجود در نوشته‌های روزنامه حاوی سرب بوده و برای سلامتی ما مضر است.

می‌توانیم کف و روی جعبه‌های حاوی وسایل شکستنی را با پارچه و حوله پر کنیم تا احتمال آسیب دیدن ظروف شکستنی کم شود.

گلدان

جابجایی گلدان ها در اسباب کشی یکی از بخش های سخت فرآیند جابجایی است که به برنامه‌ریزی و توجه زیادی نیاز دارد. اگر از آن دسته از آدم‌های خوش‌ذوقی هستیم که به گل و گیاه علاقه داریم و در خانه‌مان گلدان های زیادی پیدا می‌شود، شاید موقع اسباب کشی برای جابجایی گلدان ها به دردسر بیفتیم. چگونه می‌توانیم طوری گلدان ها را به خانه‌ی جدید منتقل کنیم که آسیبی به این موجودات دوست‌داشتنی وارد نشود؟ برای بسته بندی و جابجایی گلدان ها خوب است به چند نکته‌ی کلیدی توجه کنیم تا گل‌ و گیاهانمان سرحال و سالم به آدرس جدید برسند.

نکته‌های مهم در بسته بندی و جابجایی گلدان ها

از متخصصان بپرسیم
  • اگر می‌خواهیم از شهری به شهر دیگری جابجا شویم، بهتر است قبل از اسباب کشی، با یک مشاور متخصص صحبت کنیم تا او با در نظر گرفتن میزان مسافت و آب‌وهوا، بهترین روش نگهداری از هرکدام از گیاهان را برایمان شرح دهد. به هنگام جابجایی گلدان ها گاهی ممکن است مسیرهای طولانی و هوای نامساعد، باعث از بین رفتن گیاهمان شود، در نتیجه بهترین کار این است که از آدم‌های صاحب‌نظر سؤال کنیم.
  • با شرکت اسباب کشی تماس بگیریم و از آن‌ها درباره‌ی روش‌هایی که برای بسته بندی و جابجایی گلدان ها به کار می‌برند، سؤال‌هایی بپرسیم تا مطمئن شویم به اندازه‌ی کافی برای این کار دانش و تجربه دارند. گاهی بعضی از شرکت‌ها تمایلی به جابجایی تعداد زیادی گلدان ندارند. به همین دلیل خوب است از قبل با هم درباره‌ی این مسئله به توافق برسیم.

بهترین زمان برای بسته بندی و جابجایی ریشه‌ی گل و گیاهان، زمانی است که به شکل فعال در حال رشد هستند. این زمان در اکثر شرایط و برای بیشتر گیاهان، فصل‌های بهار و تابستان است. پس می‌توانیم از این فرصت استفاده کنیم تا گل و گیاهانمان را از گلدان های بزرگ و سنگین به گلدان های پلاستیکی و کوچک‌تر انتقال دهیم. بهتر است این کار را حدود سه هفته قبل از اسباب کشی انجام دهیم.

گلدان‌های بزرگ و سنگین

  • باتوجه به نوع گل و گیاهانی که داریم، گلدان‌های ما اندازه‌ها، شکل‌ها و جنس‌های مختلفی خواهند داشت. ممکن است گلدان های سرامیکی داشته باشیم که در اسباب کشی بسیار آسیب‌پذیر هستند. اگر گلدان های بزرگی داریم، با مشکل وزن بسیار زیاد روبه‌رو خواهیم شد. بهتر است در صورت امکان گل ها را در گلدان های قابل‌حمل‌تری بکاریم. به خاطر داشته باشیم که جابجایی گلدان ها در اثاث کشی به تنهایی کار سختی است و باید حتماً از دیگران کمک بگیریم.

بسته بندی و جابجایی گلدان ها

  • حالا می‌توانیم گلدان های کوچک‌تر را در کارتن قرار دهیم. بعد از این کار باید فضاهای پرت هر کارتن را با روزنامه یا کاغذ باطله پر کنیم تا میزان صدمه‌ی وارده به گلدان هایمان را به حداقل برسانیم.
  • گلدان های بزرگ‌تر به دقت و مراقبت بیشتری احتیاج دارند. برای جابجایی گلدان های بزرگ بهتر است آن‌ها را در پتو بپیچانیم و جایی قرار دهیم که کم‌ترین فشار، ضربه و نوسان را داشته باشد.
  • گلدان های خالی شکستنی را با روزنامه بپوشانیم تا فشارهای اسباب کشی باعث شکستن آن‌ها نشود.

بسته بندی و جابجایی جواهرات

بسته بندی جواهرات را به طور جداگانه همراه با خودروی شخصی جابجا کنیم و آن را کنار باقی وسایل در ماشین اسباب کشی قرار ندهیم. در صورت امکان از بیمه اسباب کشی استفاده کنیم تا خیالمان راحت باشد که وسایل گران قیمت و باارزشمان در طول اثاث کشی سالم به مقصد میرسند.

بسته بندی و جابجایی سرویس خواب و کمد

به طور کلی بهتر است قطعات تمام وسایل را تا حد امکان از هم جدا کنیم. مثلاً قطعات میز تحریر یا تخت خواب را که با پیچ به هم وصل شده جدا کنیم و پیچ و مهره‌ی آن را در یک کیسه‌ی جدا قرار د اده و لیبل بزنیم. در کشوها و کمدها را با چسب کاغذی به بدنه بچسبانیم تا در حین جابجای باز نشوند.

رعایت نکات بسته بندی وسایل می‌تواند اسباب کشی را برای ما آسان‌تر و کم دردسرتر کند. برای این منظور خوب است لیستی از این نکات بر اساس نوع وسایل داشته باشیم. به این ترتیب می‌توانیم مطمئن باشیم که در زمان اسباب کشی هیچ نکته‌ای از قلم نیفتاده است.

با شرکت محوطه سازی به روز باشید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا